Svensk Uppdragsutbildning blir Presto Brandsäkerhet

Vi byter namn till Presto! Vad vi inte byter är vårt engagemang i din kompetensutveckling och säkerhet. Snarare ökar det, då vi nu är Nordens ledande aktör av utbildning inom brand och arbetsmiljö.

Brukar du utbilda dig genom Svensk Uppdragsutbildning?
Inga problem, då fortsätter vårt partnerskap precis som innan!

Illustration

Mer kompetens

Vi är över 200 st instruktörer på Presto med bred erfarenhet från brandsäkerhet till trafik och lyftanordningar.

Alltid nära

Med kontor över hela landet, från norr till söder, finns vi för att hjälpa dig. Om tid och rum inte passar möts vi gärna i våra digitala klassrum.

Trygga utbildningar

Varje år utbildar vi över 40 000 st deltagare och våra kompetensrådgivare hjälper våra kunder att följa upp, planera och anpassa materialet så att ni får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet.

Vad innnebär detta?

Att byta namn är egentligen ingen stor grej tycker vi, även om det naturligtvis finns lite känslor i det, men om det skulle uppstå funderingar så svarar vi gärna på dem. För dig som utbildat dig via Svensk Uppdragsutbildning eller har ett avtal med oss fortsätter vårt partnerskap precis som vanligt.

Och självklart får du kontakta oss även ifall du inte var kund hos oss innan. Vi kan såklart prata namnbyte om du skulle vilja men annars älskar vi att prata kompetensutveckling och hur vi skapar trygga miljöer på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss

Jag är ett företag, vad innebär detta för vårt avtal?

Vårt partnerskap fortsätter fungera precis som innan! Du behåller alla dina avtalspriser mm. Skulle du ändå vara osäker så kontaktar du din dedikerade kontaktperson, så hjälper hen dig.

Erfarenhet

Vi på Presto har över 60 års erfarenhet inom utbildning. Våra experter undervisar inom områden som brandsäkerhet, utrymning, fallskydd, el, trafiksäkerhet, första hjälpen, lyftanordningar och listan kan fortsatt göras lång…

Våra utbildningar är kvalitetssäkrade enligt lagar och föreskrifter men om du önskar anpassa utbildningen utifrån er verksamhet har vi även kunskapen till det. Kontakta våra kompetensrådgivare så hjälper vi er.

Distansutbildningar

Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss och därför finns vi över hela Sverige men ibland är det inte helt lätt att samlas, då är en digital utbildning ett bra alternativ. Självklart gäller samma certifieringar som om utbildningen vore fysisk.

200+

Utbildningar för arbets- och livskompetens.

1000+

Utbildningstillfällen över hela Sverige och på webben.

40 000+

Deltagare, varje år.
Boka utbildning

Boka din utbildning idag

Vill du minska riskerna och skapa trygghet i verksamheten? Då har du kommit helt rätt! Presto är Nordens ledande aktör för utbildning inom arbetsmiljö, brand och olycka. Med bred expertis och lång erfarenhet erbjuder vi ett omfattande utbildningsprogram och kompetensutvecklar över 60 000 personer varje år.

Vill du anpassa en utbildning utifrån din verksamhet? Inga problem. Vi hjälper dig!

Mobile App Illustration